Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

fredag 18. juli 2008

Innvielse

Dagane går fort. No er det berre 2,5 veke til vi flyr av gårde til Bolivia! skummelt, og gøy=) Men før det, fredag 1 august kl 20.00 blir det innvielse i kongeparken på Ålgård. alle er velkommen dit! det blir også en "kaffe" eller liknande på Ebeneser på Ganddal kl 16 samme dag. Ta gjerne turen innom der også! viss du er av dei som ikkje har fått mail om dette, men som kan tenke deg å (kanskje) få oppdateringar fra livet vårt via fellesmail, så send en mail til evabenteo@hotmail.com eller kurtarild@hotmail.com! Merka at vi mangla en del sentrale mailadresser.. Ha en fin dag videre!!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Åååå SÅ utrulig spennande!! Glede meg veldig te å se dåkk igjen på UL! Fytti så lille Malin Christine vokse å gror..hu ser nå ud som ein liden ramp;) Kos dåkk så lenge så ses me om bare någen få dagar!!

Anonym sa...

Hei!
Flott med blogg!! Kjempekoselig å treffes på Lyngmo=)Malin er bare så deilig...!Det blir spennende å følge dere i Bolivia! Jeg vil be for dere.
-Klem!

Anonym sa...

LYkke til og god tur. Vi treffes i september. Ønsker dere Guds velsignelse over innvielsesdagen, livet og oppgavene i Bolivia! Kjell J

Anonym sa...

Heisann Eva Bente og Kurti,

Ville bare ønske dere en strålende invielse og en fantastisk siste-tid i Norge før avreise. Gled dere til både invielse og utreise. Det er stas på "markå", men også travelt og utfordrende.

Ønsker dere Guds rike velsignelse over dagene før utreisen.

Berit og Jørn Helland