Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

søndag 6. juli 2008

Vi anbefaler gjerne Lyngmo bibelcamping!

Denne helgen tilbrakte vi på Lyngmo bibelcamping litt utenfor Sogndal. Dette var et fantastisk sted. Nydelig vær, bading, padling i kano, bibeltimer, kveldsmøter, ungdomssamlinger, sporlek, fjellturer for noen, avslapping for andre. Det var ca 100 deltakere. Det vil si et lite miljø hvor terskelen var ekstremt lav for å bli kjent med folk. Vi hadde noen fine dager og Kurti måtte igjen ta til tårene når vi skulle si adjø til kjente og ukjente som vi har blitt glad i. Man kan spørre seg om ikke tårekanalene snart tørker ut.

Nå skal vi slappe av en siste uke i Balestrand før vi vender nesen sørover, først til Sauda, så til Ganddal og så til Bolivia.

"Hør, så skal dere få leve." Slik innbyr Gud mennesker til seg i Jesaja-boken. (Jes 55, 3) Og slik innbyr Gud mennesker til seg i dag. Hør på meg, sier Gud, så skal dere få leve evig. Paulus skriver i romerbrevet: "Men hvordan kan de påkalle en de ikke tror på? Hvordan kan de tro på en de ikke har hørt om? Og hvordan kan de høre uten at noen forkynner?" Når vi reiser til Bolivia skal vi få være med å gi mennesker muligheten til å høre. Vi skal få være med å gi bolivianerne muligheten til å høre Guds innbydelse til dem. "Hør, så skal dere få leve." For en fantastisk innbydelse vi har å gi dem!

Ingen kommentarer: