Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

lørdag 16. august 2008

En god nyhet!

Vi har en god nyhet for oss og for alle som vil snakke med oss.

Dersom dere ringer tlf: 81568363, venter litt på en dame som sier at dere nå kan ringe til Bolivia for 0,39 per min og at dere nå kan slå nummeret, slår nummer 0059144404823 og avslutter med firkant (#), så kan dere faktsisk ringe til oss for 0,39 per min.

Håper dere vil bruke denne muligheten.

Billig for oss, nesten like billig for dere!

OBS: Vi er seks timer bak dere i tid. Det betyr at dere ikke må ringe oss før klokken har blitt 14.00 i norge så skal vi prøve å ikke ringe dere etter at klokken er blitt 18.00 i bolivia.

3 kommentarer:

Anonym sa...

For ei snill dame:)!!! Det liker vi! No har studiene begynt, men det betyr ikke at sommeren er ferdig i Bergen for det! Litt rart å tenke på at dåke e langt vekke, men samtidig ikke så rart, for det var jo langt fra Bergen til Oslo også;) Forandringen er nok større for dåke,ja. Tenker på dåke! Klem

Anonym sa...

Ååååå SÅ kjekt å se at dåkk e vel framme å at dåkk e blitt så godt tatt imot!! Fytti for ein fine plass dåkk har fått å bu..å for ei fantastiske lidå jenta dåkk har!! Lykke te me ALT så ligge framføre dåkk!! Savne dåkk stort i rugekassen! Store klem

Anonym sa...

Veldig kjekt å lese om dere på bloggen:) Tenk nå er dere i Bolivia. Vi hørte på misjonærinnvielsen deres på nettet, var flott:)
Så kjekt å lese at det går så bra med Malin også!
Ønsker dere lykke til med det som venter av språkstudier og alt annet.
God bless

klem fra Kjersti i Tanzania