Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

søndag 31. august 2008

Nok om våre virkelige barn!
Etter titusener av forespørsler velger vi nå å gå ut med bilde av Knut Bjørn. Vi advarer mot sterke sener!Og her er vårt siste familiemedlem. Hun har ikke fått noen navn enda! Hva skal hun hete tro....? Vær så snill å hjelp oss!!!11 kommentarer:

Familien Rifsgård: sa...

Eg foreslår Anita
for det rimer på Senorita

Anonym sa...

Sleva. Fordi a) hunder "slever" (sikler) b) fordi SL er initialer for "sur lukt", og alle vet at hunder lukter vondt, og c) Eva er oppkalling etter Eva (som forøvrig ikke lukter vondt, viktig presisering). Dessuten d) høres det litt spansk ut ("Ah, Si,si, gracias, los Sléva, por favor, moi bien" osv.)

renate og kjetil sa...

Fytti søren som dokk produsere der borte!!Kor mange "gen" har du fått nå kurt??Lykke til med å mate gjengen, av egen erfaring vet eg at det kan gå i glømmeboken til tider!!:)

Anonym sa...

Det e jo reine Noahs ark! Mangle bare ei fredsdua!

Lekker bisk.. mitt tips: Amigo!! Eventuelt "senior Torres", men eg har ein følelse av at det ikkje går hjem!

Anonym sa...

arild

Anonym sa...

Hunden har fått et navn. Den heter Perrita.

MogA sa...

Hei naboer! Veldig kjekt å lese om dere. Jeg må også si at jeg ble lettet mot slutten når jeg leste om nær døden opplevelsen.
Jeg tror jeg har lest eller hørt engang at man må trives for å formere seg, og da er det svært mye som tyder på at dere trives godt!!
Når er termin på den neste arvingen? Margrethe har ikke vært til ultralyd enda, men regner med at termin er i nærheten av 10. januar.
Håper det går bra med språket også. Jeg er ferdig med to dager nå og synes det er kjekt.
Andreas

renate og kjetil sa...

PERRITA???? Det går an å gå tilbake til Tormods forslag om Amigo!!:)

Anonym sa...

Og ka betyr Per Rita?
Tippe det e spansk for panfløyte!

Jaja.. fine va hu uansett! voffvoff

Anonym sa...

Perrita betyr "liten jentehund", så det passar jo fint=)sjølv er eg en smule skeptisk til perrita med skarre-rrr. Men eg jobbar sjølvsagt hardt for at malin skal sleppe den talefeilen..;)

Anonym sa...

Hei og hopp! Hyggelig endeleg å finna vegen til bloggen dykkar! Må takke masse for flotte dag(ar) saman med dykk på UL! Flott å lese/sjå at de er vel framme, etter ein lukseriøs tur over dammen. Rart, ikkje lengre å ha "Kurti" hengande i halen på Fjellhaug! Flott å ha dykk på plass i Bolivia! Lykke, lykke til! "Out og sight, not out of mind" Øystein