Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

fredag 7. november 2008

To av lærerne på språkskolen

Her kommer et bilde av to av språklærerne våre.


Hun ene heter Gladys og har arbeidet i tretti år med norske misjonærer. Det samme har Daniel med capsen. Ryktene sier at Daniel vant over Knut Kåre Kirkholm i racketa. Daniel brukte bare en stein til å slå med. Det er fantastiske folk og faktisk kan språklæring til tider være kjekt. Daniel er ekspert i å fortellle historier fra gammelt av. Mye er for utrolig til å tro på, men vi lærer på denne måten mer enn bare språket.

Den siste personen på bildet er en amerikaner som studerer quechua på samme skole. De fleste som studerer her er misjonærer. Noen fra Finland, noen amerikanere, noen norske, noen fra Sverige, og noen fra Aleman (obs fra Tyskland)5 kommentarer:

Helga sa...

Fantastisk! De hadde vi også når vi var ute på fjellheim! Jeg fant ut at hvis jeg lot være å se på daniel når han spurte om noe slapp jeg å svare... Gladys var hakket flinkere til å gjennomskue elendige språkelever som meg.....Men veldig koselige folk!!!!Håper alt står bra til med små og store!!

Anonym sa...

Daniel e konge. Eg spelte faktisk ikkje mod han, satt bare og måpte på sidelinjå. Han tog ein stein i håndå og slo laus med knytteneven.

Og så Inka-cola!!! Eg kjenne suget :)

renate og kjetil sa...

åå.. han e jo bare så søde!!=)

men kurti! dei selge jo skikkelig taco på ice northe (elle ka det hette...)! me levde jo på taco der nere! skikkelig taco!

Anonym sa...

På IC-Norte er det bare Taco en gang i blant. Bedre, ja mye bedre på hypermaxi.

Anonym sa...

Ser det er action i boliviansk fotball. Har dere noe "inside-information"?