Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

fredag 20. februar 2009

Fødselshistorie


Da er det på tide med en liten oppdatering! For det første så har alt gått som planlagt. Forrige torsdag ble det klart at Kaja Emelí lå feil inne i magen. Mest sannsynlig ville det bli keisersnitt, men hun fikk en uke på å snu seg. I går var vi på ny kontroll og da hadde hun snudd seg, men ikke helt. Hun lå veldig langt oppe og det ville ta tid før en fødsel ble en realitet. Det som også var en reel fare, på grunn av hennes stilling, var at hun kunne bli født med ansiktet først og ikke bakhodet. Det var dette som gjorde at fødselen til Malin ble så vanskelig. Vi fikk derfor to valg av legen. Prøve å føde eller keisersnitt. Vi valgte det siste og i dag tidlig kvart på seks var vi på sykehuset. Ca klokka åtte ble Kaja Emelí født. Hun var 49 cm lang og veide 2600 gram. Ei pittelita, men frisk jente. Vi er veldig takknemlig!
Nå går vi noen litt tøffe dager i møte. Eva har mye vondt, er sliten og kan ikke gjøre de ting som hun pleier å gjøre. Kurt har ikke så mye vondt og prøver å hjelpe så mye han kan. Han har også to ukers permisjon nå. Det blir veldig bra for oss alle fire. Fint om dere ber ekstra for oss disse første ukene. Takk skal dere ha!

19 kommentarer:

Hildemiho sa...

Gratulerer gratulere såå masse med den nydelige lille jenta! Velkommen til verden Kaja!! Fantastisk!!
Du er tøff Eva B, og dere er i mine bønner!!
klem klem

Anonym sa...

Gratulerer!!!! Så kjekt! Kjempesøde lidå jenta!!!! Lige på Malin e hu og:) Mor og far Dagsland hilse og. Mange klemmer fra Liam Esekiel, Astri og Odd Egil

Anonym sa...

Gratulerer så masse!! lykke til i dagene som kommer og go`bedring til Eva. Tenker og ber for dåke! klem

NinaogOle sa...

Åh! GRATULERER så inderleg mykje alle fire! Og velkommen ut i dagslys, vesle vakre Kaja! :)
Sidan eg er tante kan eg vel vere skikkeleg 'tantete' i kommentaren, og må få sagt at hadde de berre vist bilda hadde eg vore brennsikker på at dei var av Malin for snart 2 år sidan... Tydeleg ein heil del felles gener her gitt :)
Herleg å sjå - håpar barseltida vert fin for dykk alle - me tenkjer masse på dykk og ber for dykk.
Gode klemmar

Anonym sa...

GRATULERER med den flotte jenta med det fine navnet!! og en ekstra hilsen til storesøster Malin. Godt det hele er over nå med fødslen og så får vi håpe og be om at du Eva Bente kommer deg fort til krefter igjen. Ta i mot all den hjelp du kan få!!! Gleder meg til å følge med dere alle videre!!
Klem fra en stolt "gammeltante" LIV

Andreas sa...

Gratulerer med nok et stort under!

Anonym sa...

Fantastisk, gratulerer kjære dere! Vi gleder oss med dere, og ber for dere alle fire om styrke til de kommende hverdager. Vi sees om ikke lenge! Ingrid kan hjelpe til i huset, så kan Kurti ta med Sigurd på golfbanen. (Vi var forøvrig innom i Cochabamba (kort mellomlanding) bare noen timer etter at Kaja ble født :) Gleder oss! Fam. Asdahl i Santa Cruz

Anonym sa...

Gratulerer så masse med veslejenta! Vi har tenkt på dere i dag, godt å høre at alt gikk bra!
Håper dere får gode dager sammen framover. Kos dere!
Klem fra oss i Arequipa

Anonym sa...

Gratulerer så mye!
Vi har tenkt mye på dere i disse tider! :) Det ble en kjempe fin, herlig jente! Kos dere det dere orker:) Vi gleder oss til gutten vår kommer og i dag er det forhåpentligvis 7 uker igjen.. :)

Iren sa...

Gratulerer!!! Så lik på Malin da! nusselig er hun:) Klem

Anonym sa...

FANTASTISK altså!!! D va jubel blandt menighetssøstrene som va på Vennesla inkl Hægelandbesøk!! Me venta i spenning..å d va så godt å hørra at alt hadde gått fint!! Huske på dåkk!!! NYDELIGE lidå tulla..å som di fleste har kommentert..prikkens lige Malin!! Tippe hu e stolt!! Lykke te me alt framøve!! Klem Ellen

Anonym sa...

så godt å høre at alt gikk bra! Gud er god! kos dere sammen og nyt livet!

Anonym sa...

Hei! Eg kjenne dåkke ikkje, sett dåkk på UL og sånt. Men hørte fra tante Gerd Elise at dåkke hadde fått ei jeta til. Er innom bloggen å kikker av og til. Lykke til etter ks! Det går bra!! Eg har to gutter og to ks, og faktisk fornøyd med det :-) GRATULERA masse med jenta! Fint navn!

silje omestad sa...

For ei nydlig skjønn jente:)) Har tenkt så masse på dere!! Håper du kommer deg fort, og at den første tida blir bare masse kos:) Gleder meg til å treffe den nye svigerdatra mi en dag;) Ta godt vare på hverandre. Gla i dere alle sammen:) klem fra oss 5....sjitt så mange vi er...

Oda Sofie, Leif Haakon og Synnøve sa...

gratulerer så utrolig masse!!!og lykke til i tiden fremover!skal tenke på dere fremover!!ps. veldig søt!!!

Anonym sa...

Gratulera me ein nydlige jenta te!!:) Tenkje å ber fårr dåkke!! Knip Marianne

Anonym sa...

Konge! Gratulerer!!!!!!! Herlig at det gikk bra:-)

Anonym sa...

Ååå, så nydelige lidå jenta med et nydeligt navn:) Me glede oss med dokk, og ber i vei! Gratulera så masse! Klem fra Julie, Mariann og Øystein!

Loff sa...

De e jo bare å føya seg inn i rekkå me hjertelige graulasjonar:)