Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

lørdag 21. mars 2009

Jeg har vært der!!!

Jeg fikk lov til å bli med Fjellheimgjengen på tur til Acasio. En liten avsidesliggende landsby.
Her har misjonen hatt arbeid i mange år. For en flott tur dette ble. Nydelig natur, hyggelige folk og kronen på verket: to nye kristne på et av møtene.

Jeg har også vært et annet sted. En av kveldene i Acasio ble brukt til å gå langt innover fjellet til en enda mer avsidesliggende landsby. Her skulle vi ha et møte. Det var da vi stod der. Jeg har hørt mange forkynnere og misjonærer snakke om dette stedet før. Det finnes vistnok i Afrika og Asia, men også i Bolivia. Hvilket sted er det jeg tenker på? Jeg stod der og så utover fjellene. Her har evangeliet nådd, men ikke lenger. Innover her bor det folk og ingen av dem har hørt om Jesus. Jeg fikk tårer i øynene...
Så over til noe annet. Vi hadde besøk av Dag Erik, Ingrid og Sigurd. Det var utrolig kjekt! Håper dere kom dere trygt tilbake til Norge og takk for at dere vil være faddere på Kaja Emelí. Vi skal ha dåp i morgen så alle som vil er hjertelig velkommen til kirken. Vi skjønner likevel at det kan bli vanskelig å få det til for noen av dere.1 kommentar:

Anonym sa...

Gratulerer med dåp i dag! Så stort! Håper dagen har vært fin:)