Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

mandag 1. juni 2009

Hva skal vi jobbe med?


I Cochabamba er det 3 kirker som NLMs samarbeidskirke driver. I den ene av disse, som heter Complejo Fabril, skal jeg (Kurt) jobbe. Kirken er ikke så veldig stor, men ligger veldig sentralt til i byen. Foreløpig vet vi ikke så mye om jobben, men det vi vet er at arbeidet først og fremst skal være rettet mot ungdommene i kirken. Det blir å følge opp bibelgrupper, ungdomskvelder, leirarbeid, sosiale aktiviter, idrettskvelder, osv. I tillegg skal jeg (Kurt) jobbe en del som lærer ved bibelskolen i Sucre. Da tar vi sannsynligvis med oss hele familien og reiser til Sucre de ukene dette gjelder.

Vi tror dette blir veldig spennende. Eva har fremdeles morspermisjon, men har veldig lyst å være med i kirkearbeidet som et engasjert medlem. I tillegg har hun kjøpt seg strikkepinner og er klar for å bli med i eventuelle kvinnegrupper.

Malin har vi lyst skal få gå et par dager i uken i barnehage. Dattera til hushjelpen vår (Dora) er leder for en gruppe i en barnehage nær kirken vi skal jobbe. Vi håper at Malin kan få plass i hennes gruppe. Det ville vært veldig kjekt. For dette er utrolig flotte folk.

I løpet av uken skal vi lete etter et hus hvor vi kan bo. Heldigvis får vi god hjelp til dette. Slik vi har forstått det skal vi bare si i fra hvordan vi vil ha huset og i hvilke område så ordner det seg. "Det skal ikke være stress å være misjonær. Det skal være godt!" sitat annen misjonær...

5 kommentarer:

Britt Lene sa...

Så Kjekt at dåkker blir i Cochabamba! Og så bra at cumplejo får litt hjelp, dem har jo hatt en down periode no! Bli koselig å møte dåkker i levende livet om noen uker, føle nesten at eg kjenne dåkker!;) Hvis dåkker har noen ønska fra norge, så e det bare å si ifra. Veit sjølv at norsk snop f.eks smake ekstra godt i Bolivia etter å ha vært der ei stund;) Lykke til i nye utfordringer, og nye muligheter;)

Ingrid sa...

Høres bra ut for dere! Lykke til med strikkinga, Eva! Kanskje du i løpet av denne første perioden får strikka at sjal tilsvarende det du gav til Åshild...:) Rekner med du har hamstra Alpaquita-garn også da!Du har jo erfaring på det området;) Du får hilse den ekstremt salgsvillige mannen vi handla hos... Guds fred og velsignelse over livet!

Anonym sa...

Godt å hørra at ting legge seg så fint te rette for dåkk!! Så kjekt å fylla me! Hb me treffes på skype igjen snart! Lenge si sist nå! Klem

eva b sa...

eg helste mannen, Ingrid, men han sa at han brydde seg fint lite...:)

Bakkesblogg sa...

Hei, så kjekt å lese! Dere vil nok få det fint i Cochabamba, og jeg vil misunne dere den flotte restauranten jeg besøkte der og spiste fire retter for 20 norske kroner.

Synes det høresut som du Kurt har fått arbeidsoppgaver som høres spennende ut og som helt sikkert vil passe deg godt!

Lykke til!