Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

mandag 24. august 2009

Livets glade dagarNo er det paa tide med oppdatering! vi har hatt tre fine veker med familien Rifsgaard. Til tross for at Nils var sjuk 70 prosent av tida og Anna og Amalie dei resterande 30, saa klarte dei likevel aa vinne 6-3 over oss i canasta-turneringen. Utruleg, men sant. No maa vi berre ligge i hardtrening fram til sommaren: daa tar med dykk!!!

No er livet tilbake til det normale, og me kosar oss (som vanleg. ikkje fordi Rifsgaards har reist..). Vi har gitt hunden vaar til naboen, og vi har faatt to kaninungar (barna til anne lise og knut björn for dei som hugsar dei gamle kaninene vaare). Desse to faktorane gjer at vi lever livets glade og rolige dagar. Malin er veldig opptatt av kaninene, og baerer rundt paa dei heile dagen. Veit ikkje om kaninene er like begeistra alltid, men dei faar daa iallefall nok kjaerlighet.

For to veker sidan bestemte Kaja seg for aa sove bedre om natta. Plutselig vakna ho ein gang i staden for 2-3. I natt toppa det seg; ho la seg halv sju i gaar kveld, og sov til sju i dag tidleg! Det var ein flott bursdagspresang:)

I gaar kveld hadde vi besök av ein del ungdommar fra kirka. Vi hadde Ligrettokveld (Ja kurt var med faktisk! Han vant til og med ein gang eller to). Til slutt spelte vi parvis, gjekk til hundre poeng, og dei glade vinnarane ser de under: Teresa og Vlady! Vi trur sjölvsagt dei juksa, men lar dei faa glede seg over seieren likevel:)

I dag skal vi paa ferieplassen: grille, bade, strikke, slappe av og kose oss. Eg gledar meg!

4 kommentarer:

Britt Lene sa...

Kjekt med litt oppdatering;) Bare pass på, noen av de der e skikkelige juskemakere!!!;) hehe... håpe alt e vel med dåkker!

Anonym sa...

kjekt å lesa om det dokke gjør!! hørres ud som om dokke kose dokke, det e bra:) her på tonstad e d bånn gass, men me rekke å se innom bloggane innimellom:) snakkes plutselig!? hadde vært gøy med ein drøs snart! s&t

turid sa...

Det var godt å se at dere har det bra.Kjekt å se jentene. Vi har det bra her også. Håper dere får en god inngang blant ungdommene. Er Teresa datter til Rosa?

Klem fra tante Turid

eva sa...

Det stemmer tante Turid, Danièl er ogsaa paa bildet, han som er halvt skjult bak teresa paa det överste bildet..