Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

mandag 26. oktober 2009


No var det ei stund sidan sist, og mykje har skjedd. vi har hatt besök av foreldrene til Kurt, pluss faster Fiffi og Andrea. Det var stor stas for alle sammen. Vi var först ei veke paa badeferie i santa cruz, för vi reiste tilbake til cochabamba og var der resten. Tida gjekk litt for fort.. Og kjenningsmelodien var ; faffarmor og famormor, ja fiffimor saa godt aa se deg, Gud elsker meg..


Etter dei reiste har vi prövd aa komme inn i gamle vanar igjen, men det skjer jo stadig noko. Onsdag forrige veke kom misjonaerane fra Peru og Bolivia hit til Cochabamba. Vi har hatt kjekke dagar ( iallefall dei av oss som ikkje har vore i styremöter heile dagane...), mött gamle og nye kjente, bada, ete god mat, og hatt fine möter. Perufolka reiste lördag, mens boliviagjengen ferierer fortsatt, til stor glede for Malin som skal ut og bade paa "lekeplassen" (ferieplassen altsaa)

Malin er absolutt klar for barnehage, og onsdag er den store dagen daa ho begynner for fullt. Det blir spennande! Vi hadde hört om erter i nasen, men dokkesko? Den var ny. Haapar vi bloggast om ikkje alt for lenge. Que Dios te bendiga!

5 kommentarer:

magnar s sa...

Er det pappaen som er forbilde....?

NinaogOle sa...

Ser man det! Kjekt å få nokre glimt inn i livet dykkar igjen. Og ekstra kjekt er det å høyre at de har det bra! Det gler eit gammalt (?) storebrorhjarte. Hadde det ikkje vore for at her er så fint og klart haustver, med gule og raude lauv, og fristande utever, så hadde eg nok vore litt misunneleg på badeplassen dykkar.

Kåre sa...

Fint skjegg på Karl. Ser kor du har den fra, Kurt.

Anonym sa...

Hipp hurra for nytt koselig innlegg! SÅ kjekt å hørra å se at dåkk leve å har d bra!! Klem

renate og kjetil sa...

så koselig å se bilder av dokk igjen!!!=)
såg ut som dokk hadde det kjekt med besøk, og forsto på dei at dei hadde hatt det veldig bra!!

Ps. eg e litt trege med å få levert ut dei takkekortene og den gaven.. men eg holde på=)