Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

tirsdag 8. desember 2009

En liten oppdatering

Det er på tide med en skikkelig oppdatering på bloggen vår. Vi opplever travle travle tider nå før jul. Vi blir slitne, men opplever det samtidig veldig meningsfullt. Lørdag for tre uker siden var vi samlet ca 60 ungdommer i kirken vår "complejo fabril". Det må sies at vi hadde en spesiell aktivitet i kirken denne dagen, men oppløftende likevel at så mange ungdommer kom og at mange av disse ikke har vært innom kirken vår før.

Helga etterpå reiste vi til Sucre. Jeg (Kurt) skulle være sensor på avslutningsoppgavene til de som har studert på Setela (det teologiske seminaret i Bolivia) Det var en spennende og ny utfordring for meg, men veldig kjekt å være med på. Nå har disse studentene, den yngste er forresten to år eldre enn meg:), reist tilbake til menighetene sine i Peru, Ecuador og Bolivia for å hjelpe til i kirken.

Så har det vært valg her i landet. Det var forrige helg. Da var det forbudt å ha møter og lignende sammenkomster. Vi inviterte derfor ungdommene hjem til oss lørdagskvelden til spill og mat. De kom riktignok over en time for sent, men da kom de mange. Tilslutt var vi 30 stykker samlet i det "heldigvis" store huset vårt. Evo Morales ble gjenvalgt som president.

Neste helg skal vi ha misjonsløp i kirken. Inspirert av lundenesetrussen som samler inn enormt mye penger til arbeidet i Bolivia, ville vi også prøve ut misjonsløp. Ungdommene har allerede skaffet seg flere sponsorer og ca 15 stk kommer til å stå klar på startstreken for å springe. Målet er å samle inn ca 500 norske kroner. (Lundenesetrussen samlet inn over 450.000:) )

4 kommentarer:

Lene Vårum sa...

Så kjekt med en oppdatering! Ser at det fremdeles er ligretto det går i... Hils masse til alle sammen!
Klem fra Lene

Anonym sa...

SÅ kjekt å se bilder fra livet der vest..eller øst..elle ka en ska kalla d ;)

Mikael sa...

Ja det er kjekt med info fra dere. Hadde info fra Karl på Ebeneser her en dag. Vi er heldige som har de iblandt oss. Får stadig høre nytt. Viste bilde av korset, temmelig likt det på Ebeneser. Dere får ha en god førjulstid.

NinaogOle sa...

Fin tekst du skreiv på NLM sine sider, Eva Bente!