Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

torsdag 17. desember 2009

På flyttefot, igjen...

For fjerde gang dette året har vi flyttet på oss. Huset vi bodde i før trivdes vi veldig godt i helt til en mann begynte å komme på døra vår. Han ville bestemt inn i huset vårt og etterhvert ble han
ganske agressiv. Dette førte til at spesielt Eva Bente ble redd for å være alene hjemme. Jeg(Kurt) jobber jo mest om kveldene og heller ikke for meg var det kjekt å reise på jobb og vite at Eva Bente satt hjemme alene.

Vi bestemte oss derfor for å flytte til en leilighet i en blokk med vakter utenfor 24 timer i døgnet.
Dette tror vi at blir en veldig god løsning. Vi er nå kommet enda nærmere kirken der vi jobber og nærmere de andre misjonærene som kommer ned fra Sucre denne uken.

Nå håper vi veldig at vi skal få bo i denne nye leiligheten i fortsettelsen.

Noen bilder:5 kommentarer:

Knudi sa...

Va jo kjipt å oppleva sånt. Men det såg ud te å vær ein flotte plass dokk har kommt te! Nå har me tatt ferie her og. Ska ble godt!

Bakkesblogg sa...

Kjedelig for dere å oppleve så mange kipe ting som gjør det vanskelig. Har fremdeles til gode å høre om noen som elsker å flytte, så jeg regner med at det har vært en del styr, og at dere er lei.

Er det i samme blokk som Lia bodde? Håper virkelig at der får det bra der!! Jeg var innom i Lia sin leilighet så vidt, og den var i alle fall fin!

Ønsker dere en fin førjulstid!

Andreas

Marianne sa...

Vi kunne godt tenkt oss å pratet med dere på skype før jul:) Noen dager som passer fremover ?

Anonym sa...

Ser ut som jula nærme seg i coccabambaramba også! Snakke me plastikk-tre?? Lekkert uansett! Håper dere får en ikke alt for stress advent og julehøytid.. Stå på!

Guds fred!
-torri

magnar s sa...

huff - småskummelt med sånne typer. håper det blir fredeligere i den nye kasaen!

jul på sørlandet i år for min del - gullfint det:-) god jul videre!