Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

fredag 4. desember 2009

Vokt dem for hunden!

Det er litt kjedelig å bo i et stort hus når alle andre i gata har vakthund, men ikke vi... Derfor valgte vi nå å skaffe oss en svær vakthund som nå skal passe på oss i huset vårt. Her ser dere de fryktinngytende bildene av Buster.


4 kommentarer:

Anonym sa...

Konge!!E det en rasist hund eller går han på alle??Det begynner veldig å ligne et komplett misjonærbilde dette her!!Det er forresten utrolig lenge siden vi har snakket sammen på skype!!Vi skulle bare funne en dag!! Det blir bare med meg eventuelt, fordi renate har flyttet vestover. Men eg e steinklar for å høre kordan det går!! Kan dokk i morgen, søndag??Tenke uansett mye på dere, særlig i denne tiden som vi selv er inne i nå. Husker liksom tilbake fra når dere var i samme situasjon!!Syns dere var utrolig god på håndtere flyttefasen!! Uansett lykke til videre, så håper jeg at vi kan drøses snart!!
Kjetil!!

Ingrid sa...

WOW! Trudde du ikke ville ha hund meir, Eva B?!!! Håper ikke han er like leiken som den andre...det kan bli stygt for små-jentene! Her er det julestemning, minusgrader, mørketid, gløgg og pepperkaker. Eg har bare gitt opp å sende julegave til dokke før jul, så det blir nyttårs-presanger! Håper dokke også tenker at det kan være greit;) Klem til alle fra oss 3 (4 om ikke lenge:)

Anonym sa...

SKREKK OG GRU .vi snakkes

NinaogOle sa...

Åhhh - nydeleg, jo! :)
Gratulerer!

(Dette er altså fru Nøstbakken som skriv. Kanskje ikkje noko overrasking? :P)