Ohma

Kurt, Eva, Malin, Kaja og Mateo

onsdag 10. november 2010

barnehage og alfakursFamilien ohma per juni 2009.

Tida går fort. Vi har no to barnehagejenter i familien. Kanskje eg ikkje skal skryte av det? vel. Vi har og bytta barnehage, så det er litt vanskelig for Malin som no må gå i "ylva sin barnehage" og ikkje i sin eigen. Det som er fantastisk med denne barnehagen er at dei har ei kanin i hagen, og då er det ikkje noke problem å få Malin til å gå dit. To søndagar på rad har ho bedt på bønnemøte :"og så må du gjer sånn at eg får ei kanin med lange øyre...". "Når vi flyttar til norge" seier vi då. Kaja stortrives i barnehagen. Ein dag har ho grene litt, men ho ga seg før eg gjekk. så det er herlig.

Søndag skal ein gjeng norske og bolivianske begynne med alfakurs. Vi har stor tru på Guds plan med det kurset. mange vi har spurt har svart ja. Men dokke som ber kan få be om at dei komme og. Det er nemlig ofte litt vanskelig å svare nei her, sjølv om det er det ein gjerne vil. Husk på alfakurset! Vi veit at vi ikkje kan gjere noke uten Gud. Vi vil så gjerne at mennesker skal bli satt FRI. Fri fra skyld, fra menneskefrykt og bekymringar. Berre Jesus kan sette oss heilt fri!

1 kommentar:

Andreas Bakke sa...

Kjekt å lese. Håper at trivselen i barnehagen fortsetter. Vi skal også være med å huske på alfakurset. Håper virkelig at mange kommer og at det blir bra!!